Digisource en Wesotronic komen met Digi247

De Barendrechtse bedrijven Digisource en Wesotronic presenteren Digi247, een gecertificeerde digitale alarmcentrale, waarin een combinatie plaatsvindt tussen beveiliging en ICT.

Wesotronic is gespecialiseerd in beveiliging, terwijl Digisource zich bezighoudt met ICT. De samenwerking Digi247 is een zogenoemd Virtual Alarm Monitoring System, waarop meldingen van alarminstallaties binnenkomen. Dit gebeurt bij RoutIT in Ede. Digi247 verstuurt de meldingen vervolgens als push-berichten via de bijbehorende app naar de ingestelde contactpersonen. Bij het uitblijven van een bevestiging wordt gebeld. De contactpersonen en communicatievoorkeuren kunnen worden aangepast in de app. Hierin staan ook alle benodigde contactgegevens en codes. In het uitgebreide abonnement worden meldingen in een professionele en redundante meldkamer 24/7 gemonitord en opgevolgd.
De meldingen van Digi247 gaan over een internetverbinding en desgewenst in het uitgebreide abonnement over een GPRS back-up verbinding. Zo zijn extra kosten voor telefoonabonnementen en tikken overbodig.

Foto: v.l.n.r. Leen Trommel van Wesotronic en Peter van Lent van Digisource.

Gedeeld

Geef een reactie