Distributieovereenkomst tussen By Demes en Alarm.com

By Demes Group is voor Nederland een distributieovereenkomst aangegaan met Alarm.com, dat oplossingen levert voor beveiliging, videobewaking en automatisering. De afgelopen jaren is al gewerkt aan koppelingen tussen de producten van beide bedrijven.

Het assortiment van Alarm.com omvat onder andere een videosysteem, dat met behulp van een eenvoudige en intuïtieve mobiele app is te bedienen. Ook brengt de fabrikant een videosysteem voor gebruik in woningen. Daarmee kan op elk moment worden gecontroleerd of alles in orde is, maar het systeem kan ook door bewegingen worden geactiveerd. Verder levert Alarm.com een PIRCAM, die bij een beweging een alarm met foto genereert om onnodig alarm te voorkomen.

Gezamenlijke ontwikkeling
In de afgelopen twee jaar hebben beide merken gewerkt aan de ontwikkeling van functionaliteiten tussen het Alarm.com-platform en VESTA Alarmsystemen. Dit heeft geresulteerd in een unieke tool waarmee interne processen in bedrijven en woningen zijn te optimaliseren. De efficiëntie van het beschermde terrein kan worden verbeterd en het is zelfs mogelijk om energiebronnen te optimaliseren. Deze integratie is volgens By Demes uniek in de markt en vormt een innovatieve meerwaarde.

Innovatieve oplossingen
De nieuwe distributieovereenkomst met Alarm.com brengt volgens By Demes nieuwe en innovatieve oplossingen in het portfolio en verbetert het aanbod in videobewaking en inbraakdetectie. Dankzij de extra mogelijkheden zijn projecten zo nog beter af te stemmen op de behoefte van de klant. Installateurs hebben direct toegang tot Alarm.com-producten met permanente voorraad en 24/7 beschikbaarheid via de online shop van By Demes. Ook heeft de installateur toegang tot de best mogelijke technische en commerciële diensten, dankzij de meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers van de distributeur en de ruim 30 jaar ervaring.

Meer informatie is te verkrijgen via het contactformulier.

Gedeeld

Geef een antwoord