DNV-GL Maritime-certificering voor TKH domecamera’s

Bij het bericht over de DNV-GL Maritime-certificering van de TKH-domecamera’s SA-HSD820v2H3 MDC-serie en de EX-HSD820v2H3 MDC-serie is per abuis een verkeerde foto geplaatst. Bij dit bericht staat de juiste camera afgebeeld.

TKH Security Solutions heeft nieuwe officiële certificeringen van DNV-GL Maritime verkregen voor twee camera’s. Deze ‘Type Approved products’ zijn verleend voor de SA-HSD820v2H3 MDC-serie, een stevige 316L marine domecamera en de EX-HSD820v2H3 MDC-serie, een explosiebestendige marine domecamera.
De certificering betekent dat beide camera’s kunnen worden gebruikt op alle soorten vaartuigen en installaties die door DNV-GL zijn geclassificeerd.
De SA-HSD820v2H3 MDC is een 2 Megapixel HD hogesnelheid domecamera die is ontworpen voor gebruik in veeleisende maritieme en offshore-omgevingen. De speciale constructie zorgt ervoor dat de camera bestand is tegen de mechanische trillingen en schokken die eigen zijn aan de maritieme en offshore-sector. De 316L roestvrijstalen body zorgt voor maximale bescherming tegen roest. Om ook in extreem lage temperaturen te functioneren is de camera uitgerust met een processorgestuurd verwarmingselement.

Explosieveilig
De EX-HSD820v2H3 MDC is een 2 Megapixel HD hogesnelheid domecamera die is ontworpen voor gebruik in agressieve maritieme en offshore-omgevingen. Deze camera is er bovendien op gebouwd om trillingen en schokken te weerstaan. De 316L roestvrijstalen behuizing zorgt voor maximale bescherming tegen corrosie. Om ook in extreem lage temperaturen te functioneren, is de camera uitgerust met een processorgestuurd verwarmingselement.

DNV GL is een onafhankelijke Noors-Duitse stichting (‘sinds 1864’) die certificering, verificatie en beoordelingsdiensten levert voor de energie-, maritieme, olie- en gasindustrie. Het is de leidende organisatie op haar gebied, met meer dan 80 nationale accreditaties en is actief vanuit 300 vestigingen in meer dan 100 landen.

TKH Security Solutions is een cluster ondernemingen die samenwerken in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van geïntegreerde veiligheidsoplossingen volgens de hoogste industriële standaarden. De portfolio van TKH omvat videosurveillance, toegangscontrole, veiligheidsmanagement en indringer-detectiesystemen.
De ondernemingen die deel uitmaken van TKH Security Solutions zijn onderdeel van TKH Group N.V., een internationale groep ondernemingen die is gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve telecom-, bouw- en industriële oplossingen. De aandelen van TKH Group staan genoteerd op de NYSE Euronext Amsterdam. Voor meer informatie, zie www.tkhsecurity.com.

Gedeeld

Geef een reactie