Dominique Topper directeur van Trigion Aviation Security Schiphol

Per 1 september aanstaande start Dominique Topper als nieuwe businessunit directeur van Trigion Aviation Security Schiphol. Zij neemt hiermee de plaats in van ad-interim directeur George Harting.

Dominique TopperAls eindverantwoordelijke gaat Dominique Topper invulling geven aan de operationele, financiële en sociale ondernemingsdoelstellingen van de businessunit Aviation Security Schiphol. Harting gaat zich weer volledig richten op het beheer van diverse strategische accounts van Trigion.

Schiphol is één van de grootste beveiligingsobjecten van Nederland en Trigion is één van de beveiligingspartners die actief zijn binnen de luchthaven. Met de aanstelling van Dominique Topper verwacht Trigion haar relatie met de opdrachtgever, en positie binnen de luchthaven, verder te kunnen verstevigen. Dominique heeft ruime ervaring opgedaan met vergelijkbare functies bij andere werkgevers. Bij Randstad was zij als regiodirecteur al operationeel en commercieel eindverantwoordelijk voor de dienstverlening en medewerkers. Sinds 2011 was Dominique als cliëntdirector outbound landelijk verantwoordelijk voor de operationele en financiële aansturing van callcenters en de ontwikkeling van de outbound-propositie.

Gedeeld

Geef een reactie