Eagle Eye Networks en Copaco samen in cloud videomanagement

IT-resellers in de Benelux kunnen door een samenwerking tussen Eagle Eye Networks en Copaco inspringen op de trend waarbij traditionele beveiliging (analoge verbinding en/of lokale opslag) steeds meer vervangen wordt door IP-oplossingen die op afstand worden beheerd.

Het gaat volgens de leveranciers om een veilige cloudoplossing die voldoet aan alle wensen en eisen van de IT-securitysector. “Camerabewaking is een innovatief IT-product. Het is een logische stap om VMS samen met Copaco naar de markt te brengen en de bekendheid te geven die het verdient”, zegt Rishi Lodhia, managing director EMEA voor Eagle Eye Networks. “Cybercrime wordt een steeds groter probleem, waardoor het beveiligen van gebouwen IT-technisch op de juiste manier ingericht moet worden.
Daarnaast begrijpen IT-resellers hoe Software as a Service en Recurring Monthly Revenue werkt, exact zoals Eagle Eye Networks dat ook doet. Momenteel werken we hard aan het uitbreiden van het cloudplatform, voornamelijk door gebruik te maken van artificial intelligence.”

Nieuwe inzichten
Deze methode zorgt volgens Lodhia voor nieuwe inzichten en toepassingen op het gebied van camerabewaking, zoals veiligheid, beveiliging, bedrijfsprocessen en klantenservice. “Wij geloven sterk in deze samenwerking tussen Copaco en Eagle Eye Networks. Op deze manier willen we samen de verschuiving naar camerabeveiliging in de cloud een enorme boost gaan geven.”
Marc Maas, teamlead Smart Solutions bij Copaco: “Met deze samenwerking voegen wij een unieke oplossing toe aan ons portfolio. Eagle Eye Networks heeft in rap tempo wereldwijd een A-status verworven dankzij hun baanbrekende cloudpropositie in camerabeveiliging. Onze partners kunnen met deze cloudoplossing de markt voor smart surveillance compleet openbreken op het vlak van schaalbaarheid en security. Dit geeft hen in combinatie met het recurring model een unieke positie.”

Online event
“Naast het complete ecosysteem van hardware en software dat wij nu door deze samenwerking kunnen bieden, sluit het heel goed aan bij andere (camera)-merken die wij in ons portfolio hebben, zoals Hikvision en Mobotix”, vervolgt Maas. “Tevens hebben wij als IT-distributeur uitgebreide ervaring met cloud-diensten door ons eigen 2tCloud-platform, dat met een gespecialiseerde business unit en bijpassende dienstverlening een bewezen reputatie heeft opgebouwd. Die kennis en ervaring kunnen wij benutten om ook Eagle Eye Networks’ cloudpropositie optimaal ter beschikking te stellen richting onze partners.”

Op woensdag 3 februari 2021 van 15.00 uur tot 17.00 uur organiseert Copaco in samenwerking met Eagle Eye Networks een online event dat in het teken staat van hun samenwerking.

Gedeeld

Geef een antwoord