EasySecure brengt slimme en veilige registratie met DOM

EasySecure heeft samen met DOM Nederland een beveiligingsoplossing ontwikkeld voor PARCLS. Dit is een snelgroeiend bedrijf dat opslag en bezorging verzorgt voor postpakketten. Daarbij zijn veilig toegangsbeheer en aanwezigheidsregistratie van groot belang.

PARCLS groeit erg snel en krijgt steeds meer vestigingen verspreid over het land. Het bedrijf heeft daarom behoefte aan veilig toegangsbeheer en aanwezigheidsregistratie, maar dat is volgens adjunctdirecteur Daan Kalkman van EasySecure niet het enige dat de nieuwe beveiligingsoplossing biedt. “Er zijn meer voordelen waarvan PARCLS kan profiteren. Bijvoorbeeld als het gaat om de verloning van medewerkers of de toegang die ze moeten hebben tot verschillende locaties. Je wilt geen gedoe met losse sleutels. Via ons platform kan de klant heel snel en eenvoudig rolgebaseerde eigenschappen aan een digitale sleutel toekennen.”

Toegevoegde waarde
EasySecure vindt volgens Kalkman in DOM Nederland een partner die toegevoegde waarde biedt door actief en inhoudelijk mee te denken over klantvragen. “We hebben een gedeelde visie over kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Op basis van die visie en met de draadloze producten van DOM Nederland kunnen we samen slimme registratieoplossingen bieden. DOM Nederland ontwikkelt en produceert mechanische en elektronische toegangscomponenten en is sinds 2018 een integratiepartner van ons. De samenwerking gaat zelfs terug tot 2005. Na de introductie van DOM Connect zijn we opnieuw in gesprek geraakt over mogelijkheden en die gesprekken hebben geleid tot de samenwerking die we nu hebben. Een partnership waarin we elkaar versterken omdat onze software en de componenten van DOM Nederland naadloos op elkaar aansluiten. In 2005 was de markt nog niet klaar voor online draadloos toegangsbeheer, maar in 2018 was dat anders. Onze samenwerking ontstond op het juiste moment.”

Efficiënt
Met de toegangscomponenten van DOM Nederland zegt EasySecure klanten een nog efficiënter registratiepakket te kunnen bieden. Kalkman: “Door het toegangsbeheer te integreren met aanwezigheidsregistratie, tijdsregistratie, bezoekersregistratie en eventueel projectregistratie kan de klant de data gebruiken voor verschillende bedrijfsonderdelen zonder extra handelingen. Dat werkt snel, veilig en flexibel.”
“Vooral de draadloze componenten van DOM Nederland leveren meerwaarde op”, vervolgt de adjunct-directeur van EasySecure. “We hoeven geen bekabeling aan te leggen. Daarmee besparen we veel tijd in de montage. Daardoor kunnen we snel leveren. Ook het gebruiksgemak en keuzevrijheid spelen een grote rol in de gezamenlijke oplossing. De componenten van DOM Nederland zijn online, offline en via data on card te bedienen.”

Gedeeld

Geef een antwoord