‘Elite Status’ Genetec voor specialisten Hacousto

Raimond van der Hoek en Twan van Outheusden van Hacousto Videotechniek hebben van Anthonie van der Ploeg van Genetec de ‘Elite Status’ gekregen. Volgens Hacousto is dit een bevestiging van het hoge kennisniveau, de innovatieve toepassingen en de nauwe samenwerking tussen beide bedrijven.

Hacousto Protec ontwikkelt, ontwerpt, implementeert en onderhoudt veiligheids- en beveiligingsoplossingen. De kennis en ervaring wordt ingezet om organisaties te helpen hun veiligheidsvraagstukken beheersbaarder te maken. Elke klant, vraagstuk of project is uniek en vraagt om een unieke oplossing, benadrukken de specialisten Van der Hoek en Van Outheusden.
Genetec is een uitgebreid platform voor securitymanagement. Integrators dienen opleidingen te volgen om het product te mogen leveren. Daarin zijn verschillende gradaties. De Elite Status wordt toegekend aan personen die zodanig veel van het platform afweten, dat zij het zonder ondersteuning van fabrikant of distributeur kunnen implementeren bij klanten.

Gedeeld

Geef een antwoord