Eocortex ondersteunt nu vrijwel alle cameramerken

VMS-fabrikant Eocortex maakt bekend dat het nu 5630 verschillende IP-camera’s ondersteunt en daarmee vrijwel alle merken, van Abron tot Zavio. Ook zijn nu honderd videoservers van zeventien fabrikanten, 102 netwerkrecorders van 23 fabrikanten en dertig andere IP-apparaten geschikt voor het platform.

Het grote aantal ondersteunde apparaten is mede te danken aan het feit dat Eocortex zich conformeert aan bekende standaards, zoals ONVIF, PSIA, RTSP en HTTP. Het heeft een open architectuur, wat het relatief eenvoudig maakt om nieuwe apparaten geschikt te maken voor de software. Ook levert het geen problemen op om koppelingen te bouwen voor specifieke projecten. Een volledig overzicht van ondersteunde apparaten is te vinden op deze website.

Modulair
Volgens de fabrikant heeft Eocortex als groot voordeel dat technische ondersteuning gegeven wordt bij individuele projecten. Daarvoor wordt samengewerkt met lokale distributeurs, zoals ADI en ARAS in Nederland. Een ander voordeel is dat het modulair is opgezet. Klanten hoeven alleen te betalen voor modules die zij nodig hebben. Dat houdt de totale aanschafprijs binnen de perken. Per pakket kunnen op verzoek van de klant aanpassingen worden doogevoerd en is training van de gebruikers mogelijk.

Gedeeld

Geef een reactie