Gastvrij en paraat voor als elke seconde telt

Met coronacrisis valt veel werk in de beveiliging weg, maar er komt ook werk bij. Zo is het harder nodig dan ooit om bezoekers te wijzen op de regels. En dat natuurlijk met de juiste mix van gezag en gastvriendelijkheid. Medewerkers van Paraat hebben zich hierin gespecialiseerd.

Paraat uit Nieuw-Vennep is vooral bekend van de brandwachten en safety-trainingen. Maar daarnaast heeft het bedrijf een divisie die zich bezighoud met de veiligheid van mensen en de beveiliging van gebouwen, goederen of processen. “Elke situatie vraagt om een eigen aanpak”, zegt algemeen directeur Wim Hamilton. “Daarom analyseren wij altijd eerst de situatie, denken wij mee en voorzien wij de opdrachtgever van de juiste mensen en de nieuwste technieken. Ook in deze periode, waarin het coronavirus nog (over)heerst.”

Zorgdragen voor een veilige omgeving
De keurig geüniformeerde safety hosts van Paraat voeren diverse werkzaamheden uit, die leiden tot een veilige werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Zij ontvangen gasten, letten erop dat die een onderlinge afstand houden van minimaal 1,5 meter, duiden looproutes aan en onderhouden diverse hulpmiddelen, zoals de desinfectiezuilen. Dit kan eventueel worden gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van de beveiliging en (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kunnen daarnaast controle-, openings-, brand- en sluitrondes worden verzorgd. Paraat beschikt hiervoor over goed opgeleide medewerkers en al 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Deze zijn bovendien meer dan gemiddeld thuis in wat er moet gebeuren tijdens calamiteiten als brand. Ze beschikken standaard over de juiste veiligheidsmiddelen en zijn getraind in de omgang daarmee. Hamilton: “Wat ook prijs gesteld wordt is dat wij altijd een vast team van medewerkers voor elke locatie selecteren. Die mensen kennen de objecten door en door en weten wat ze te doen staat als elke seconde telt!” Paraat beschikt over het Keurmerk Beveiliging.

Meer informatie over de safety hosts van Paraat is te verkrijgen via 085-0449004 (24\7 bereikbaar) of het contactformulier.

Gedeeld

Geef een reactie