Gemeente Lansingerland kiest voor NVD Beveiligingen

NVD Beveiligingen heeft de aanbesteding gewonnen voor de beveiligingsdiensten in opdracht van de gemeente Lansingerland, gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Sinds 2014 doet het bedrijf ook de collectieve beveiliging van bedrijventerreinen in deze gemeente.

De door de gemeente gevraagde dienstverlening betreft beveiligingsdiensten in het gemeentehuis, de gemeentewerf en op het servicepunt Bleiswijk. Het gaat hierbij om reguliere dienstverlening op werkdagen in het gemeentehuis, opening- en sluitronden van het gemeentehuis, surveillances in het gemeentehuis en op de gemeentewerf, dienstverlening op afroep tijdens raads- en commissievergaderingen in het gemeentehuis en overige dienstverlening op afroep, zoals bij evenementen. “De implementatiefase kent tijdens deze coronaperiode wel wat extra uitdagingen”, zegt algemeen directeur Patrick van der Leelie van NVD Beveiligingen. “Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, is uiteraard rekening gehouden met alle maatregelen rondom het COVID-19-virus en kan worden gezegd dat de samenwerking tussen beide, ook met de 1,5m afstand, prima zal verlopen!”

Partnership
Van der Leelie noemt het een mooi begin van het partnerschip tussen zijn bedrijf en de gemeente. “Mede dankzij de inzet van het team beveiligers die zich ook in deze tijden van corona voor 100 procent inzetten om de veiligheid bij onze klanten te borgen. De ideeën en initiatieven die wij hebben voor de gemeente, als kennispartner in veiligheid, worden daarbij gewaardeerd en we kijken dan ook gezamenlijk positief uit naar hoe dit partnership zich in de toekomst verder gaat ontwikkelen.”
NVD Beveiligingen is geen onbekende in de gemeente. Het bedrijf doet er sinds een jaar of zes de collectieve beveiliging voor enkele bedrijventerreinen en het heeft met de technische divisie een vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Gedeeld

Geef een reactie