Genetec komt met state-of-the-art Virtual Experience Center

Het Virtual Experience Center is bedoeld om partners en eindgebruikers in staat stellen om eenvoudig en efficiënt op afstand samen te werken met specialisten van Genetec. Bijvoorbeeld om projecten te bespreken, demo’s te bekijken en toegang te krijgen tot producten.

Het online platform biedt volgens de fabrikant van securitymanagementplatforms dezelfde persoonlijke interactie als tijdens een bezoek aan de bestaande Genetec Experience Centres in Montreal, Parijs, Londen, Dubai en Singapore. Op uitnodiging kunnen personen en groepen op een efficiënte manier diep in de wereld van beveiliging, processen en inlichtingen duiken, waar ze zich ook bevinden. En dat alles zonder rekening te hoeven houden met reiskosten of reistijden.

Fysieke en cyberdreigingen
Het virtuele centrum biedt plaats aan vergaderingen, evenementen en demonstraties van het beveiligingsplatform van Genetec, dat beveiligingswerkzaamheden vereenvoudigt door IP-beveiligingssystemen naadloos te combineren binnen één enkele intuïtieve interface. Het platform ondersteunt toegangsbeheer, videobewaking en automatische kentekenherkenning, maar ook communicatie, inbraakdetectie en analyse.
“Door deel te nemen aan de online omgeving, kunnen bezoekers van het Virtual Experience Center de juiste informatie en tools krijgen om ook in de huidige tijd fysieke en cyberdreigingen het hoofd te blijven bieden”, aldus Cyrille Becker, general manager Europe bij Genetec. “Onze experts staan klaar om te bespreken en te presenteren hoe een uniforme aanpak van de beveiliging steeds meer organisaties met een hoog risico kan beschermen. Het virtuele centrum vormt een aanvulling op het aanbod van innovatielabs over de hele wereld en biedt meer flexibiliteit en bereik.”

Gedeeld

Geef een antwoord