Gespecialiseerd juridisch advies voor beveiligingsbranche

Beveiligers en beveiligingsbedrijven lopen relatief vaak tegen juridische kwesties aan. Zeker met de onlangs aangescherpte privacywetgeving. Reden voor Jean-Paul Buijs om zich te specialiseren in juridische bijstand voor deze bedrijfstak. Sinds 1 juli is zijn bureau aangesloten bij facily LAW.

Buijs Juridisch Consultancybureau is als franchisenemer aangesloten bij facily LAW, waarvoor meerdere juristen werkzaam zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening. Zo zijn er ook specialisten in catering, schoonmaak en groenvoorzieningen. Jean-Paul Buijs gaat de organisatie versterken met kennis over wetgeving voor de beveiligingspraktijk. Hij heeft zich in de twintig jaar dat hij werkzaam is in de branche met name gespecialiseerd in de WPBR (Wet particuliere beveiligingsorganisaties & recherchebureaus).

Over facily LAW
Bij facily LAW zijn meerdere juristen, waaronder één advocaat, aangesloten met een specialisatie in de facilitaire branche, zoals catering, schoonmaak, beveiliging, groenvoorziening en IFM, waardoor zij in staat zijn het recht op een optimale manier te faciliteren.
facily LAW staat natuurlijk ook andere branches bij met juridische vraagstukken/procedures en is er trots op een aantal zeer vooraanstaande bedrijven en multinationals in haar klantenbestand te hebben.
facily LAW is daarnaast een franchiseorganisatie voor zelfstandige juristen die het ondernemerschap niet willen verliezen en toch onderdeel willen uitmaken van een sterk team en merk.

Kijk voor meer informatie op de website of bel: 085-2101112.

Gedeeld

Geef een reactie