Grote blijk van waardering voor medewerkers Chubb Nederland

Tijdens een bezoek van Ross Shuster, president van UTC CCS, zijn zes Nederlandse medewerkers van het bedrijf in het zonnetje gezet. Zij ontvingen uit handen van hun hoogste baas en de directie van Chubb Nederland de Excellent Performance 2018 award.

De Excellent Performance 2018 award is een blijk van waardering van het bedrijf voor de bijzondere bijdrage en inzet van sommige medewerkers. De mensen die een award hebben ontvangen zijn Peter Bloema, Irma Grinwis, Wim Renes, Terence Keles, Corneel Meijer en Patrick Teeuwen.
Chubb is een dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings-, beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Al meer dan 200 jaar zet het bedrijf zich in om de wereld veiliger te maken en (bedrijfs)processen te helpen verbeteren. Dit met producten en diensten tegen onder andere brand, inbraak, verstoringen van bedrijfsprocessen, overval en ongenode gasten. Chubb heeft in Nederland meer dan 100.000 klanten en ruim 1.100 medewerkers. Chubb maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security, een onderdeel van United Technologies Corp., een aanbieder van systemen voor lucht- en ruimtevaartsystemen en bouwsystemen wereldwijd.

 

Gedeeld

Geef een reactie

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid