Hanwha presenteert de in 2019 te verwachten ontwikkelingen

Het vergemakkelijken van de toepassing van kunstmatige intelligentie en deep learning. Meer camera’s met geavanceerde Wisenet-5-chipset en ontwikkeling van de Wisenet-7-chipset met nog meer mogelijkheden. Dat zijn enkele van de vooruitzichten die topman Bob Hwang van Hanwha Techwin Europe presenteerde tijdens zijn nieuwjaarstoespraak.

De managing director van Hanwha Techwin (het vroegere Samsung Techwin) geeft toe dat het succes niet mogelijk was geweest zonder de samenwerking met en het luisteren naar de feedback van distributiepartners en toonaangevende integrators. “Naast het introduceren van nieuwe camera’s en opnameapparatuur heeft dit ons er ook toe aangezet om samen met externe technologieleveranciers oplossingen te ontwikkelen die relevant zijn voor de huidige markt en daarom concurrentievoordeel bieden voor onze afnemers.

Nieuwe producten en oplossingen voor 2019
In ontwikkeling zijn Artificial Intelligence (AI) en Deep Learning, die nieuwe mogelijkheden bieden voor een breed scala aan geavanceerde toepassingen en toegankelijker worden gemaakt voor oplossingsontwikkelaars. De Wisenet 5-chipset, de kern van de succesvolle Wisenet X-cameraserie, zal ook in andere cameralijnen worden toegepast, terwijl er plannen zijn om een nog geavanceerdere Wisenet 7-chipset te introduceren. Er komt een bijgewerkte versie van de Wisenet WAVE Video Management Software (VMS) die een verbeterde schaalbaarheid en interoperabiliteit zal bieden voor middelgrote installaties, evenals een nieuwe versie van Smart Security Manager (SSM) dat ontworpen is voor instapniveau en speciale projecten. Daarnaast wordt de samenwerking met externe VMS-leveranciers voor de high-end klanten voortgezet.

Aanvullingen
Daarnaast komen er aanvullingen op oplossingen voor speciale sectoren, zoals detailhandel en transport. “Een vertrouwde merknaam en goede en betaalbare producten zijn nog niet voldoende om het marktaandeel te behouden en te vergroten”, vervolgde Hwang. “Daarvoor is ook commitment op de langere termijn nodig. Dat wij dus beloven het hoogste niveau van pre- en post-sales-ondersteuning te blijven bieden. Een onderdeel hiervan is de uitgebreide garantie van 5 jaar die wij onze partners bieden. ‘We move with trust’, blijft ons motto.”

Cyberrisico’s
De topman besloot met de toezegging continu alert te blijven op cyberrisico’s en die ook door externe partijen te laten beoordelen. Bij elke ontdekte dreiging zal direct nieuwe firmware worden verspreid. Hwang verwacht in 2019 weer substantiële groei voor zijn bedrijf. “Dit is een spannende tijd voor onze beveiligingstak. Het jaar is al goed begonnen met de recente aankondiging dat onze nieuwe productiefaciliteit in Vietnam volledig operationeel is. Dit is slechts een van de vele redenen waarom ik ervan overtuigd ben dat we succesvol en concurrerend zullen blijven op een markt die blijft groeien.

Gedeeld

Geef een reactie