Heras opent kantoor op luchthaven Schiphol

Heras vestigt zich op Schiphol. De Europees marktleider in perimeter protection opent per direct een kantoor in gebouw Freightway op de luchthaven. Daardoor kan Heras de samenwerking met het vliegveld verder optimaliseren.

Het van oorsprong Brabantse bedrijf is verantwoordelijk voor het volledige beheer van de periferie van Schiphol. Heras levert, plaatst en onderhoudt alle hekken, poorten en beveiligingssystemen die dienen als afscheiding van publieke en beveiligde plekken. Dit doet Heras zowel land- als airside.

Samenwerking
Math Rietrae, Country Manager Nederland: “Ruim dertig jaar geleden startten Heras en Schiphol hun samenwerking. In eerste instantie ging het om incidentele projecten, maar tegenwoordig is Heras verantwoordelijk voor de volledige perimeter. Dat maakt het belangrijk om dicht in de buurt te zijn van waar het allemaal gebeurt. Door ons op Schiphol te vestigen, kunnen we efficiënter werken. Ook kunnen we sneller inspelen op klantvragen en ontwikkelingen. We delen nu bovendien een gebouw met aannemers waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Dit maakt het eenvoudiger om onderling overleg te voeren, of om snel bij elkaar binnen te lopen voor een korte vraag.”

Kennis van zaken
De veiligheid op Schiphol moet 24/7 gewaarborgd zijn. Dat vraagt om samenwerkingspartners met kennis van zaken die flexibel zijn en denken in oplossingen. “Betrouwbaarheid, betrokkenheid en expertise zijn erg belangrijk”, aldus Rietrae. “Dankzij onze jarenlange ervaring op Schiphol weten we precies wat er komt kijken bij een goede beveiliging. De samenwerking met Schiphol is uitstekend. De luchthaven zorgt er niet alleen voor dat allerlei contractpartijen goed, veilig en met veel plezier werken. Ook stimuleert Schiphol heel erg de samenwerking tussen hen.”

Over Heras
Sinds de oprichting in 1952 is Heras uitgegroeid van een klein, Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie hekwerken naar een internationale totaalleverancier van perimeter protection. Heras is onderdeel van CRH en heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1100 medewerkers. Het bedrijf levert hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie en installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Gedeeld

Geef een reactie