Heras wordt partner Dutch Data Center Association

Heras sluit zich aan als partner bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Zo blijft het bedrijf volgens Jan van Putten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en kan die informatie op de juiste manier worden verwerkt in het aanbod.

Heras heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende datacenters in Nederland en in omringende landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden. “Deze opgedane kennis delen we graag met de deelnemers van de DDA”, aldus Van Putten. “Op die manier kunnen we de DDA-deelnemers bewust maken van de vele mogelijkheden op het gebied van de beveiliging van de perimeter van een datacenter. Heras kan zo situatie- en klantspecifiek bijdragen aan de maximale up-time en minimalisering van beveiligingsrisico’s.”

Cruciaal onderdeel
Stijn Grove, directeur van de Dutch Data Center Association, spreekt ook positief over het nieuwe partnership met Heras. “Fysieke beveiliging is een cruciaal onderdeel van de dienstverlening van onze deelnemers”, zo zegt hij. “De ervaring en expertise van Heras is daarmee een mooie toevoeging aan ons brede netwerk. Andersom biedt de connectie met het DDA-netwerk ook veel mogelijkheden voor Heras. We zijn verheugd dat we een Nederlands familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een Europees vooraanstaande organisatie mogen representeren.”

Gedeeld

Geef een antwoord