Hikvision Europe viert 10-jarig jubileum en verdubbelt locatie

Er zijn tien jaar voorbij gegaan sinds de oprichting van het Europese hoofdkantoor van Hikvision in Nederland. Het bedrijf blikt trots terug op haar indrukwekkende ontwikkeling en bedankt partners en klanten voor hun loyale steun. De groei maakt een forse uitbreiding van het toch al grote hoofdkantoor in Hoofddorp noodzakelijk.

10 jaar is een belangrijke mijlpaal voor Hikvision Europe. Het bedrijf heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt, zowel met betrekking tot de bedrijfsvoering als met haar werknemers. Van slechts een paar mensen is het personeelsbestand van het bedrijf gegroeid tot meer dan 300 medewerkers die klanten in heel Europa bedienen. Naast de vestiging van het Europese hoofdkantoor in Nederland, heeft Hikvision Europe de afgelopen 10 jaar acht vestigingen geopend in Italië, Frankrijk, Spanje, Polen, Duitsland, Tsjechië, Hongarije en Roemenië. Daarnaast opende het verkoopkantoren in Finland, Zweden, Portugal en België. Pas drie jaar geleden werd het huidige hoofdkantoor geopend en nu al is het met zijn 2000m² kantoorruimte en 4500m² magazijnruimte te klein geworden. Plannen voor een extra gebouw dat de beschikbare ruimte zal verdubbelen en het overleg met de werknemers is voltooid en de bouw zal eind dit jaar beginnen. In de woorden van Derik Yang, algemeen directeur van Hikvision Europe: “Het bedrijf is gegroeid van kleine noten tot grote eik.”

Partners en klanten
Hikvision legt grote nadruk op zijn partners en klanten. “Onze grootste kracht is ons soepel lopende ecosysteem dat onze klanten verbindt met onze innovatieve technische knowhow, ons technisch ondersteuningsteam, ons product- en oplossingsvermogen, onze sterke productiekracht en ons gepassioneerde verkoopnetwerk”, zegt Yang. Tot op heden telt het bedrijf meer dan 600 distributiepartners en meer dan 30.000 installatiepartners in heel Europa. Dit weerspiegelt de jarenlange focus om klanten altijd centraal te stellen in hun activiteiten, aldus Hikvision Europe. “We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om al onze partners te bedanken voor het ondersteunen van Hikvision in de afgelopen 10 jaar”, vervolgt Yang. “Het respect van de markt en onze klanten winnen en ons bedrijf dicht bij onze klanten brengen, is een prestatie waarvoor we lang en hard hebben gewerkt en zonder onze gewaardeerde partners zou dit niet mogelijk zijn geweest.”

Toekomst
Met het oog op de toekomst wordt de visie van Yang voor de komende 10 jaar duidelijk: “Mijn voorganger Jiangfeng Zhi heeft Hikvision Europe opgericht en een solide basis gelegd. Toen ik het bedrijf als general manager van Hikvision Europe overnam, wilde ik de organisatie herstructureren in een ‘landgericht’ systeem. Voor de toekomst wil ik ons ​​bedrijf uitbreiden – bijvoorbeeld door een lokale divisie voor onderzoek en ontwikkeling op te richten; door het opzetten van een multi-field partner-ecosysteem; door ons bedrijfsaanbod flexibeler en breder te maken; en door meer kansen te creëren voor onze medewerkers, onze partners en onze klanten. Maar laten we eerst beginnen met het uitbreiden van onze Hikvision Europe-kantoorgebouwen om ruimte te maken voor onze komende groei.”

Gedeeld

Geef een reactie