Hikvision komt met rijdende mini-showroom

De grote, in vrachtwagens gebouwde mobiele showrooms van Hikvision zijn inmiddels wel bekend. Daarvan is nu ook een veel kleinere variant beschikbaar, voor eenvoudige demonstraties op locatie. Met de Hikvision mini-showroom op wielen kunnen installateurs demonstraties bij klanten verzorgen.

Hikvision investeert veel in presentatie. Zo is in het hoofdkantoor in Hoofddorp een indrukwekkende showroom ingericht, waar de producten in praktische situaties gedemonstreerd kunnen worden. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van camerabeelden in een schaars verlicht casino? En hoe presteert een miniatuurcamera in een geldautomaat? Het is allemaal live te aanschouwen.

Behoefte
Het is echter niet altijd praktisch voor installateurs om met hun klanten naar Hoofddorp te gaan. Bovendien zijn klanten vaak alleen geïnteresseerd in hoe camera’s het in hún bedrijf doen of in hún gemeente. Om in die behoefte te voorzien is de mini-truck in gebruik genomen. Deze kan ook trainingen op locatie ondersteunen. Het wordt op korte termijn mogelijk de mini-truck te bestellen bij Hikvision.

Gedeeld

Geef een reactie