Hikvision kondigt tweede Europese roadshow aan

Hikvision gaat net als afgelopen jaar een roadshow houden met vrachtwagens, die een complete showroom bevatten. Er zijn drie van deze voertuigen beschikbaar, waarmee 69 Europese steden worden bezocht. De tour gaat in februari van start en duurt tot juli.

Tijdens de tour toont Hikvision haar geïntegreerde oplossingen, bestaande uit videobewaking, inbraakdetectie, alarm en toegangsbeheer, gekoppeld aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. De kern van de show is de integratie van producten en diensten in een totaaloplossing, met een focus op de behoeften van het MKB. Deze totaaloplossing omvat het vereenvoudigde beheer van alle systemen, of dit nu videobewaking, inbraakpreventie of toegangsbeheer is, tot één platform. Voor Hikvision is integratie een vitale factor voor succes, omdat partners en klanten hierdoor tijd en middelen kunnen besparen, hun systemen eenvoudiger kunnen gebruiken en uitbreiden en de output makkelijker is te analyseren, bijvoorbeeld op basis van ‘heat maps’ in de detailhandel.

Cyberbeveiliging
“We kijken er naar uit om te kunnen laten zien hoe onze producten de systeemmogelijkheden verbeteren en alle aspecten van installatie en videobeheer vereenvoudigen. Dit terwijl installateurs eenvoudig verschillende systemen kunnen integreren voor eindgebruikers in het MKB”, zegt Peter Guan, director Channel Sales and Marketing bij Hikvision Europe. “Na het succes van vorig jaar verheugen we er ons op om een ​​nieuwe roadshow in een vrachtwagen te doen. Deze keer zullen we niet alleen de breedte van onze producten laten zien, maar ook de toegevoegde waarde van onze software en integratiemogelijkheden voor onze klanten op alle niveaus in de supply chain. We kijken er ook naar uit om KPMG te verwelkomen als onze keynote cyberbeveiligingsspreker op 10 van onze roadshows.”
Wij maken binnenkort bekend wanneer Hikvision Nederland aandoet.

Gedeeld

Geef een reactie