Hikvision start Europese Cyber Security Tour

Hikvision organiseert een Europese Cyber Security Tour. Het onderwerp van de presentatie die tijdens deze tour gegeven zal worden is ‘Cyber Security: Mythen en Feiten’. Hikvision wil op deze manier meer bewustwording creëren voor wat betreft belangrijke cybersecurity-uitdagingen en hoe hiermee om te gaan.

Chuck Davis, directeur Cyber Security van Hikvision Noord-Amerika, zal verschillende Europese landen bezoeken tijdens deze Europese tour. Hij zal vertellen over hoe Hikvision met cyber security omgaat en vragen beantwoorden over hoe beveiligingsinstallaties het best (digitaal) beveiligd kunnen worden.
De Cyber Security Tour van Hikvision zal op meerdere plekken in Nederland te bezoeken zijn, waaronder het AI Roadshow-evenement van Copaco Nederland op 24 oktober in Eindhoven en tijdens het Osec Exclusive evenement op 30 oktober in Maarssen. Er worden ook nog twee andere plaatsen aangedaan. Daarover volgt nog informatie.

Mythes en halve waarheden
Davis zegt zelf: “Er zijn vele mythes en halve waarheden als het gaat om cyber security, vooral in onze industrie. Wij willen deze mythes en halve waarheden ontkrachten en onze partners van de juiste informatie voorzien zodat zij cyber security problemen direct aan kunnen pakken. Wanneer we samenwerken kunnen we onze oplossingen zowel nu als in de toekomst veilig maken.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie