Hoffmann en Ultimum starten samenwerking

Het in bedrijfsrecherche gespecialiseerde Hoffmann bundelt menselijke en technische krachten op het gebied van cybersecurity met het nabij gelegen bedrijf Ultimum in Almere. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in cybersecurity, maar met een andere focus.

Waar Ultimum zich met de logistieke en technische aspecten van online veiligheid bezighoudt, richt Hoffmann zich op bewustwording en cyberveilig gedrag van medewerkers binnen een organisatie. Dat bood aanleiding om samen te werken.
Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann: “Met ‘Bewust Secure’ komen beide expertises samen. Waar Ultimum is gespecialiseerd in de techniek van organisaties, is onze kracht de mens. Het is goed als je techniek zo veilig mogelijk is, maar medewerkers moeten zich ook bewust zijn van de kwetsbaarheden en voorkomen dat ze gevoelige informatie delen of op een link in een phishingmail klikken. Die synergie tussen mens en techniek is wat wij samen met Ultimum voor ogen hebben. Wij bieden organisaties een awareness-workshop voor hun medewerkers om hen bewust te laten zijn van de risico’s en cyberveilig gedrag. Vervolgens wordt er een Cybersecurity quickscan gemaakt van de IT-infrastructuur en bijvoorbeeld de website om te zien hoe veilig de eerste verdedigingslinie is. Eventuele veiligheidsrisico’s kunnen meteen worden verholpen.” Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum: “Met deze samenwerking complementeren Hoffmann en wij elkaars diensten om cyberveiligheid van bedrijven vanuit echt alle invalshoeken te kunnen garanderen. Dit is precies wat wij voor organisaties willen betekenen en met gebundelde krachten is dat nu ook mogelijk!”

Gedeeld

Geef een antwoord