Hudson’s Bay kiest voor MAATbeveiliging

MAATbeveiliging mag de komende vijf jaar alle te openen warenhuizen van Hudson’s Bay in Nederland beveiligen. Dit is de uitkomst van een aanbesteding die werd begeleid door AAFM Facility Management.

Tussen de deelnemende partijen kwam MAATbeveiliging op innovatie en partnership als beste naar voren. Galeria Inno in België, dochteronderneming van Hudson’s Bay, wordt reeds door MAAT Security België beveiligd.
Dit jaar opent Hudson’s Bay haar eerste tien warenhuizen in Nederland. Bijzonder, omdat er nergens ter wereld ooit zoveel warenhuizen in zo´n korte periode zijn geopend. Mede hierdoor heeft Hudson’s Bay dus gekozen voor de expertise in Retail security van MAATbeveiliging.

De gast staat centraal
Ruud Knipscheer, directeur van MAATbeveiliging, is erg blij met de keuze van Hudson’s Bay. “Bij de aanbesteding hebben we niet alleen ingezet op de concrete vraag. Er is bij Hudson’s Bay veel aandacht voor service en beleving. Zij willen gasten inspireren en verrassen door op ieder moment van de dag de beste service te bieden. MAATbeveiliging heeft laten zien dat we deze slag met hospitality en profiling in Retail al hebben gemaakt en onze referenties hebben dat onderstreept. Wij zijn natuurlijk enorm trots dat wij mogen bijdragen aan de grootste retail startup ooit.”
Erik Gruppen, Security Manager van Hudson’s Bay Nederland: “Met MAATbeveiliging haalt Hudson’s Bay een specialist in huis die een goede combinatie weet te maken tussen gastvrijheid en repressief optreden. Met gekwalificeerde medewerkers is MAATbeveiliging in staat bij te dragen aan een positief winkelresultaat.”

MAATbeveiliging is doorlopend op zoek naar beveiligers
MAATbeveiliging is altijd actief met het werven van personeel. “Hudson’s Bay gaat in korte tijd tien warenhuizen openen. Je kunt je voorstellen dat daarvoor op korte termijn al veel mensen nodig zijn. Maar ook voor andere toonaangevende retailers zijn we doorlopend op zoek naar beveiligers die door onze veeleisende selectie criteria kunnen komen”, zegt Manolya Tavsan, HR-manager van MAATbeveiliging. “Onlangs zijn we zelfs een unieke maatwerkopleiding gestart om de grote vraag naar gekwalificeerde beveiligers te kunnen invullen. Na het volgende van deze opleiding zijn de leerlingen in het bezit van een erkend mbo-diploma op niveau 2 en krijgen zij een baan aangeboden als winkelbeveiliger bij MAATbeveiliging.”

Gedeeld

Geef een reactie