I-SEC Nederland krijgt twee contracten gegund op Schiphol

I-SEC Nederland heeft bij de aanbesteding van beveiligingsdiensten op Amsterdam Airport Schiphol twee percelen toegewezen gekregen. Het betreft perceel 2 (controle van passagiers- en handbagage) en perceel 6 (controle van personeel, goederen en voertuigen).

Het contract heeft een duur van minimaal vier jaar en gaat december 2020 van start. Voor I-SEC Nederland betekent de gunning van de twee percelen de voortzetting van een jarenlange samenwerking met luchthaven Schiphol.
Managing director Rawin Jharap: “We zijn verheugd over de uitkomst van deze aanbestedingsprocedure. Het geeft aan dat Schiphol vertrouwen heeft in onze dienstverlening en de samenwerking met ons waardeert. Bovenal zijn we trots op onze collega’s, want het verkrijgen van deze gunning is een team-effort. Onze beveiligers staan aan de basis van I-SEC Nederland, zij hebben de dagelijkse contacten met de passagiers en personeel. Hun kennis, ervaring en inzet maken elke dag het verschil. Wij zien ernaar uit om ook de komende vier jaar, in samenwerking met de andere beveiligingsbedrijven, de luchthaven Schiphol veilig, vertrouwd en gastvrij te houden.”

Gedeeld

Geef een reactie