IDIS gaat maatwerk bieden bij camera-ontwerp

Het is vanaf nu mogelijk om door de Koreaanse fabrikant IDIS beveiligingscamera’s op maat te laten ontwerpen. De klant kan precies bepalen hoe de camera eruit komt te zien en de techniek wordt afgestemd op de door de klant gewenste plaatsingspositie.

Veel organisaties besteden grote aandacht aan het ontwerp van hun interieur. Het is dan niet fijn als beveiligingscamera’s daarin uit de toon vallen. Weliswaar is er veel keuze in de markt, maar dat leidt niet tot veel variatie in vormgeving. Aan dat probleem maakt IDIS nu een einde. Met IDIS Custom Design Service, kunnen camera’s nu besteld worden in elke gewenste vorm, van elk gewenst materiaal en geheel op maat vormgegeven.

Wat is IDIS Custom Design Service?
Met deze unieke service kan elke camera op maat worden vormgegeven. Het ontwerp, de stijl, de kleur en het materiaal worden volgens specificaties van de klant verwerkt in het design van de camera. Een camera kan er bijvoorbeeld uitzien als een rvs-spotje, vastgeklikt in de rail en gepositioneerd tussen de andere spotjes. Of een camera wordt verwerkt in een houten kratje als onderdeel van de aankleding. Het is zo gek niet te bedenken of IDIS kan voor de klant op maat ontwerpen én produceren in elke gewenste oplage.

De juiste componenten
In een 3D-ontwerp kan getoond worden hoe de camera eruit komt te zien. Daarbij wordt natuurlijk ook gekeken naar het doel van de camera zodat de juiste componenten worden verwerkt.
De eerste custom design camera’s zijn inmiddels ontworpen en toegepast in de offshore business. Het gaat hierbij om een functioneel design op maat! Onderstaand 3D model is daar een goed voorbeeld van.
In dit specifieke ontwerp is gebruik gemaakt van RVS 316L en Gorilla glas. Dit maakt de camera corrosie bestendig en geschikt voor grote temperatuurveranderingen. Deze camera is bestand tegen de zware elementen van de zee; storm, wind, regen en zout water. De basis van het knikpunt van de camera is ook extra zwaar uitgevoerd. Deze kan daardoor extra veel druklast en treklast verdragen, veroorzaakt door wind en water. De camera is uitgevoerd met een geïntegreerde junction box waardoor deze als extra bescherming kan worden afgevuld met stikstof. Deze camera is dus een echte krachtpatser en bijna onverwoestbaar. Ook dat is maatwerk, aldus IDIS.
De maatwerkcamera’s worden compleet vervaardigd met IDIS-componenten. Dit zorgt ervoor dat de camera de kwaliteit heeft die gebruikelijk is bij IDIS.

Meer informatie: 0162 – 387 247 of sales@bnl.idisglobal.com

 

 

Gedeeld

Geef een reactie