IHS: Genetec grootste VMS-fabrikant ter wereld

Het Canadese bedrijf Genetec is volgens marktonderzoekbureau IHS nu de grootste VMS-fabrikant ter wereld. In de EMEA-landen staat Genetec op de tweede plaats. Vooral in Azië groeit de afzet van de producten heel snel. Genetec zag de afgelopen drie jaar de wereldwijde omzet stijgen met 24,1 procent.

Het nieuwste rapport van IHS Markit gaat over de jaren 2015-2018. In de Verenigde Staten is Genetec al voor het achtste jaar op rij de grootste VMS-fabrikant met een marktaandeel van 18,3 procent, wat goed is voor een omzet van 4,1 miljard dollar. In de rest van de wereld breidde het bedrijf haar omzet in een snel tempo uit. In EMEA groeiden de inkomsten van Genetec met 20,5 procent in 2018, terwijl in APAC (exclusief China) Genetec de omzet met 22,5 procent zag groeien.

Vertrouwen
“Als een onafhankelijke onafhankelijke producent van op IP gebaseerde fysieke beveiligingsoplossingen, herinvesteren we een veel groter deel van onze jaarlijkse omzet in R&D dan de meeste andere fabrikanten”, zegt Pierre Racz, president van Genetec. “Onze onafhankelijkheid en gedrevenheid hebben ons geholpen het vertrouwen te winnen van zakelijke en overheidsgebruikers. Datzelfde geldt voor onze openhartigheid over privacy en cyberbeveiliging.” Volgens de topman zijn deze factoren, sterke partnerships en een geweldig team verantwoordelijk voor de aantrekkelijkheid van de door zijn bedrijf geproduceerde oplossingen. “De komende tijd zullen wij het klanten steeds makkelijker maken om allerlei sensoren en systemen te integreren, die bijdragen aan de beste besluitvorming binnen hun organisatie.”

Gedeeld

Geef een reactie