INTELEC Software en BOOA & SOBA slaan de handen ineen

INTELEC Software en BOOA & SOBA Security Opleidingen beginnen een verregaande samenwerking op het gebied van workshops, in-company-opleidingen en engineering. Het gaat onder andere om kabelberekeningen conform NEN 1010 met behulp van INTELEC-software.

Hiermee is SOBA Security Opleidingen naar eigen zeggen het enige opleidingsinstituut in Nederland dat in samenwerking met INTELEC Software, opleidingen verzorgt over kabelberekeningen conform NEN 1010 met behulp van INTELEC-software. Door alle workshops, in-company-opleidingen en engineering over te nemen van INTELEC Software kan dit bedrijf zich meer richten op de ontwikkeling van de software. De cursussen van INTELEC Software werden al gepland en uitgevoerd door BOOA Training en Opleidingen. Dit schepte wel eens verwarring bij de klant, wat nu door de samenwerkingsovereenkomst niet meer het geval is”, aldus Armand van Bercheycke, directeur van SOBA Security Opleidingen/BOOA Training en Opleidingen.

INTELEC Software is gespecialiseerd in de NEN-1010 en heeft in 1993 in samenwerking met NUON het integrale KabelNet-software programma op de markt gebracht. Het hoofdkantoor van INTELEC Software bevindt zich in Uden. Klik hier voor meer informatie over de cursus Kabelberekenen NEN 1010 m.b.v. INTELEC Software.

Gedeeld

Geef een antwoord