Intergarde beveiligt Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

In samenwerking met opdrachtgever Homij Technische Installaties heeft Intergarde Beveiligingstechniek BV de brandmeld- en ontruimingsinstallatie in Amrâth Grand Hotel de l’Empereur volledig vernieuwd.

Sinds kort beschikt Amrâth Grand Hotel de l’Empereur over een volledig nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Intergarde realiseerde dit project in samenwerking met opdrachtgever Homij Technische Installaties.
Gedurende de werkzaamheden is het hotel volledig operationeel gebleven en werd mogelijke overlast tot een minimum beperkt. “In een hotel met 149 kamers is dat een hele uitdaging en vergt dit een strakke planning”, Legt Roel van Laar uit. “Om een idee te geven; er zijn alleen al 450 nieuwe rookmelders geplaatst. Mede door onze langdurige samenwerking met Homij is dit helemaal naar tevredenheid verlopen.” De grootste werkzaamheden moesten bovendien voor de piekperiode rond de Tefaf afgerond zijn.
“Naast een goede planning is een heldere communicatie hierbij cruciaal. Daarom werd wekelijks met de directie van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur overlegd over de voortgang van het project.”
Naast Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is Intergarde ook de beveiligingspartner voor de overige vier Amrâth hotels in Zuid-Limburg.

Gedeeld

Geef een reactie