ISS Security & Services wil top-3 speler beveiliging worden

Een nieuwe naam, een nieuwe organisatie en met ge?ntegreerde facilitaire diensten. ISS Facility Services is per 1 januari 2007 gestart met ISS Security & Services.

De organisatie is een samenvoeging van de drie beveiligingsdiensten die ISS het afgelopen jaar heeft overgenomen en de al bestaande receptiediensten van ISS. De nieuwe organisatie is vierde speler in de beveiligingsmarkt.

De ambitie van ISS Security & Services is helder: top-3 speler worden. ‘Dat gaan we bereiken door het aanbieden van hoogwaardige diensten door onze gemotiveerde, tevreden medewerkers. Onze filosofie is dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten’, aldus Kasper Smit, de nieuwe directeur van ISS Security & Services. ‘De organisatie is plat, de lijnen zijn kort en we hebben een no-nonsense cultuur. Wij zijn bovendien vooruitstrevend in de markt door webbased planningsoplossingen en door het integreren van receptie- en beveiligingsdiensten. Wij nemen dus iets extra’s mee naar de klant. En dat wordt zeer gewaardeerd’, aldus Smit.

Vorig jaar heeft ISS de beveiligingsbedrijven NBO, HSG en NSC overgenomen. Het nieuwe managementteam bestaat uit Kasper Smit, (directeur ISS Security & Services), Anita Bos (Controller), Ben Mandemaker (Regiodirecteur Noord) en Paul van Anrooy (Regiodirecteur Zuid). De nieuwe organisatie heeft ruim 1300 medewerkers in dienst en opereert vanuit kantoren in Utrecht, Nieuw Buinen en Helmond.

Gedeeld

Geef een reactie