JHS Nederland met nieuw pand klaar voor de toekomst

Advies is voor een beveiligingsdistributeur tegenwoordig minstens net zo een belangrijke taak als het leveren van producten. Reden voor JHS Nederland om te verhuizen naar een nieuw, ruimer bedrijfspand met aanzienlijk meer mogelijkheden. 1 november is de feestelijke opening.

JHS Nederland verhuisde begin dit jaar al van Utrecht Overvecht naar de nieuwe locatie op bedrijventerrein Plettenburg-Oost in Nieuwegein. Een mooie bedrijfsunit van 558,5 m² met ruimte voor een showroom, trainingsruimte, kantoren en magazijn. Wel viel er het een en ander te verbouwen, om het pand af te stemmen op de eisen die klanten tegenwoordig aan hun beveiligingsleverancier stellen. “Dat deden wij allemaal zelf”, vertelt manager Richard Jacobs. “En omdat de gewone werkzaamheden intussen ook doorgaan en wij service aan de klant voorop stellen, duurde het wat langer dan gepland.”

Werkend
Zoals gebruikelijk bij technische bedrijven gaat het meeste werk zitten in zaken die na afloop onzichtbaar zijn, zoals het complexe leidingenwerk om alle tentoongestelde systemen straks werkend te kunnen aanschouwen. Alles wordt strak afgewerkt zonder loshangende leidingen, terwijl alles toch optimaal bereikbaar moet zijn voor wijzigingen en onderhoud. “We doen dit vooral voor installateurs die met hun klanten langs willen komen. Bij een complexe en omvangrijke opdracht is een offerte vaak niet genoeg. De klant wil dan zien en voelen wat hij koopt en weten of aan bepaalde bijzondere wensen kan worden voldaan. Installateurs die zelf daarvoor de faciliteiten niet hebben, kunnen dan perfect bij ons terecht. Dat geldt uiteraard ook wanneer het een project betreft waarbij onze kennis nodig is ter ondersteuning.”

Welkom
Oprichter en directeur Sjaak Jacobs en zijn zoon Richard Jacobs zijn vol trots over hun nieuwe locatie. “Het was een hele klus om het te krijgen zoals het nu is, maar nu kunnen we weer vele jaren voort en kunnen wij ook onze medewerkers een veel prettigere omgeving bieden dan in het verleden.” 1 november van 15:00u tot 20:00u is elke beveiligingsinstallateur van harte welkom om nader kennis te maken met het pand, de directie en medewerkers en de onderscheidende oplossingen van JHS Nederland. Aanmelden kan via deze link.

Het nieuwe adres is:
Celsiusbaan 6a
3439 NC Nieuwegein

Gedeeld

Geef een reactie