Jubilerend Chubb verloot ballonvaarten

Beveiligingsbedrijf Chubb bestaat 200 jaar en dat wordt gevierd. Iedereen die in juni, juli of augustus een of meerdere berichten plaatst op sociale media met daarin hashtag #Chubb200 maakt kans op een van de zes ballonvaarten voor twee personen.

In 1818 vonden de broers Charles en Jeremiah Chubb het eerste en originele veiligheidsslot uit. Hiermee waren de gebroeders Chubb de grondleggers van wat later de Chubb Fire & Security Group werd. Nu 200 jaar en vele innovaties later, is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van elektronische beveiliging, brandbestrijding en alarmcentralediensten, met vestigingen over de hele wereld, 13.000 medewerkers en meer dan een miljoen klanten. En nog dagelijks ontwikkelt het bedrijf slimme beveiligingsoplossingen die een bijdrage leveren aan het veiliger maken van de leefomgeving, voor nu en in de toekomst.

Ballonvaart
Om het jubileum te vieren geeft Chubb zes keer een all-inclusive ballonvaart voor twee personen weg. Iedereen die in juni, juli en augustus een social media bericht post met daarin #Chubb200 maakt kans op het winnen van de prijs. Post bijvoorbeeld een felicitatie, een feestelijke foto, een verhaaltje over Chubb of gewoon een leuke selfie. Iedereen mag zo vaak meedoen als hij wil. Aan het einde van elke actiemaand maakt het bedrijf telkens twee winnaars van de all-inclusive ballonvaart bekend. De voorwaarden van deze actie zijn in te zien op www.chubbfiresecurity.com/nl/nl/Chubb200.

 

 

Gedeeld

Geef een antwoord