Kennis wordt steeds belangrijker product voor ARAS Security

Technologie wordt voortdurend complexer en dat maakt het tot een grotere uitdaging om alles eruit te halen wat erin zit. Voor een distributeur als ARAS Security betekent dit dat tegenwoordig niet meer alleen producten, maar vooral ook kennis wordt aangeboden.

De belangstelling voor het halen van kennis bleek onlangs uit de drukbezochte evenementen over toegangsbeheer en cameratoezicht, beide gehouden in Nieuwegein. Maar ook de behoefte aan kennis over specifieke producten neemt hand over hand toe. Er is natuurlijk al veel informatie online te vinden, maar het krijgen van deskundige antwoorden op bepaalde vragen is een ander verhaal. De distributeur bellen kan uitkomst bieden, maar dat staat natuurlijk niet erg professioneel richting klant. ARAS heeft daarom besloten om veel sterker dan voorheen te gaan inzetten op het trainen van installateurs en adviesbureaus. Het gaat dus niet alleen om kennis over producten en merken, maar ook om onderwerpen als de nieuwe Wet PBR en de gevolgen daarvan voor cameratoezicht. 12 juni organiseert ARAS samen met Panasonic een masterclass over dit onderwerp.

Interactief
Eerder nog, namelijk op 21 mei, verzorgt ARAS in samenwerking met RISCO een masterclass over inbraakdetectie. Hierbij gaat aandacht uit naar nieuwe ontwikkelingen, zoals de VRKI 2.0 2019, inbraakdetectie in de cloud en wat erbij komt kijken als inbraakdetectie buiten wordt toegepast. 27 juni volgt nog een turbosessie over het geavanceerde platform NOX ONE Security Management. Na deze sessie volgt de officiële kennisdag. Gedemonstreerd wordt hoe NOX perfect te integreren is in gebouwbeheer en bedrijfsprocessen, wat de toekomst ons brengt en wat de ARAS/NOX specialisten voor handige oplossingen hebben bedacht en geprogrammeerd de afgelopen jaren. Ook deze training is interactief, zodat er volop ruimte is voor vraag en antwoord.
Vanzelfsprekend gaan de ‘gewone’ producttrainingen ook door. Zo kunnen van mei tot en met december op verschillende locaties in de Benelux trainingen voor AJAX en UNV worden gevolgd.

Gedeeld

Geef een reactie