Keyprocessor, Flexposure en VDG worden TKH Security

Drie bedrijven in veiligheidstechnologie: VDG Security, Flexposure en Keyprocessor, alle onderdeel van het beursgenoteerde TKH Group NV, fuseren per 1 juli 2019 en gaan verder onder de naam TKH Security B.V.

Met deze fusie wordt volgens TKH de synergie tussen de bedrijven beter gestroomlijnd en kunnen combinaties van kerntechnologieën binnen de groep worden toegepast om oplossingen te creëren voor veiligheid en communicatie.
VDG Security is een aanbieder van systemen voor cameratoezicht. Flexposure levert software voor parkeercontrolekamers en gebouwenbeheer. Keyprocessor is een speler in oplossingen voor toegangsbeheer en security & sitemanagement.

Geïntegreerde projecten
De drie ondernemingen werken al samen in geïntegreerde projecten. Hun core business is complementair en hun R&D-afdelingen delen een gezamenlijke visie op veiligheidstechnologie, vervolgt TKH. Deze technologische voordelen en daaraan gerelateerde klantvoordelen hebben volgens het moederbedrijf geleid tot het fusieproces. De productmerken FlinQ, VDG Sense en iProtect van de bedrijven blijven bestaan in de markt.

Directie
Binnen de directie van TKH Security B.V., zal Timme Grijpink de rol vervullen van managing director. Gert van den Hoek wordt director, met als aandachtsgebied geïntegreerde oplossingen en diensten. Timme Grijpink: “De drie bedrijfslocaties in Zoetermeer, Beesd en Amsterdam blijven voortbestaan, waarbij Amsterdam zal fungeren als hoofdkantoor. We zijn ervan overtuigd dat deze fusie ons een nog betere positie verschaft om de samenwerking met onze partners te optimaliseren en uit te breiden.”

Over TKH Group
TKH Group is een op de NYSE Euronext Amsterdam beursgenoteerde onderneming met meer dan € 1,6 miljard omzet en meer dan 6.500 werknemers. De bedrijven die samen TKH Security BV vormen, zijn onderdeel van TKH Group N.V., een internationale groep van ondernemingen die zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van innovatieve oplossingen voor telecom, gebouwen en industrie.

Gedeeld

Geef een reactie