Klantendagen bij AVD Security

De nieuwste beveiligingstechniek is te bewonderen tijdens de klantendagen die AVD Security in samenwerking met TeleConnect en Tyco organiseert op 3 en 4 oktober in Amsterdam. Deelname is gratis.

TYCO Security Systems komt met een rijdende showroom naar Amsterdam. Daarnaast heeft AVD Security de beschikking over de mobiele demo-opstelling van Protect Denemarken. Bezoekers kunnen dan gelijk kennismaken met de Protect IntelliCloud, de on-line oplossing voor beheer en onderhoud van Protect-mistkanonnen.

Gecertificeerd
Verder demonstreert AVD Security het kortgeleden Grade 2 gecertificeerde draadloze inbraaksignaleringssysteem van Ajax Systems met het volledig vernieuwde OS Malevich en het onlangs geïntroduceerde draadloze bediendeel. Uiteraard kunnen ook de nieuwste CCTV multitesters worden uitgeprobeerd. Deze zijn geschikt voor analoge-, analoge HD – en IP-camera’s.

Drie dagdelen
De dagen zijn ingedeeld in drie dagdelen en starten om 10:00 uur, 13:00 uur en 16:00 uur met een korte presentatie, waarna deelnemers in een informele sfeer – en onder het genot van een hapje en een drankje – de getoonde producten nader kunnen bekijken. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.

Inschrijven kan via deze link.

 

Gedeeld

Geef een reactie