KPN brengt beveiligingsdiensten onder in KPN Security

Onder de naam KPN Security heeft KPN zijn IT-security-organisaties samengevoegd. Hiertoe behoren naast KPN Security Services ook de security-diensten van de in 2017 overgenomen bedrijven DearBytes en QSight IT.

Met zijn complete dienstenpakket aan securityoplossingen is KPN Security naar eigen zeggen een van de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van IT-security. KPN Security is daarbij een volledig Nederlandse dienstverlener. Alle soorten organisaties in het bedrijfsleven en de overheid kunnen door KPN Security hun data, netwerk en IT-systemen laten beveiligen.

Integraal
Marieke Snoep, Chief Business Market: “Digitalisering heeft onze maatschappij, onze economie, onze bedrijven en natuurlijk ook consumenten erg veel gebracht. Tegelijkertijd wil iedereen kunnen vertrouwen op de veiligheid van systemen en de veilige omgang met data door bedrijven en overheid. KPN Security kan de volle breedte aan securitydiensten bieden en weet wat organisaties nodig hebben om veilig digitaal zaken te doen. Daarbij kiest KPN bij zijn IT-dienstverlening aan zakelijke klanten voor het integraal aanbieden van securitydiensten, werkplekdiensten en cloudoplossingen.”

Business
Martijn Hakstege, EVP KPN Security: “We hebben diepgaande ervaring met geïntegreerde securityoplossingen en beschikken over de capaciteit en ervaring om grote projecten te doen. Met deze krachtenbundeling en jarenlange ervaring in de markt zijn we specialist op het gebied van IT-security geworden. Daarnaast zijn we thuis in Digital Identity en business consultancy. We begrijpen de business van onze klanten en kunnen die vertalen naar de juiste securityoplossingen. Dit alles bieden we vanaf nu aan onder de naam KPN Security.”

Volle breedte
KPN Security gaat de zakelijke markt over de volle breedte bedienen, zowel kleine als middelgrote bedrijven en ook het grootbedrijf en de overheid. Voor het kleinbedrijf biedt KPN Security met name kant en klare securitydiensten. Middelgrote bedrijven die security willen uitbesteden, kunnen bij KPN Security terecht voor managed securitydiensten, van protectie en detectie tot respons en preventie. Voor het grootbedrijf en de overheid worden securityoplossingen aangeboden als onderdeel van de integrale dienstverlening door KPN.

Verder heeft KPN Security een specifiek onderdeel dat zich richt op security-innovatie en daarbij geavanceerde technologieën toepast, zoals artificial intelligence en machine learning. KPN Security zet in zijn dienstverlening bovendien ook de ervaring en kennis in die KPN opdoet met de beveiliging van zijn eigen netwerken.

Gedeeld

Geef een reactie