Kruse Sicherheitssysteme neemt FSD over van Colt

Colt International heeft haar FSD activiteiten overgedragen aan Kruse Sicherheitssysteme. Het betreft hier de productie van brandweer-sleutelkluizen en sleutelbuizen.

De overname van de FSD activiteiten past volgens de partijen uitstekend bij de strategie van Colt om zich te concentreren op de ontwikkeling van innovatieve, energie-efficiënte en duurzame oplossingen. Kor Foekens, Commercieel Directeur Nederland bij Colt International licht toe: “Wij focussen ons steeds meer op complexere vraagstukken binnen brandveiligheid, waaronder projecten als de Noord-Zuid Lijn en het Centraal Station van Utrecht en Den Haag, vandaar deze strategische keuze.”
Voor Kruse betekent de overname in brandweer-sleutelkluizen en sleutelbuizen een waardevolle toevoeging op het product portfolio. “Hiermee kunnen wij onze activiteiten in Nederland verder uitbreiden en beter contact houden met zowel bestaande, als nieuwe klanten” aldus directeur Philipp Kruse. “Wij willen onze jarenlange ervaring eveneens in Nederland toepassen, met in achtneming van de lokale eisen en richtlijnen.”

KRUSE
KRUSE Sicherheitssysteme is een Duits familiebedrijf met meer dan 60 jaar expertise op het gebied van sleutelmanagementsystemen. Tot de opdrachtgevers behoren beveiligingsinstallateurs, organisaties in de zorg- en welzijnssector, de overheid waaronder ministeries en gemeentes, semi-overheid en industrie. De kernactiviteit is ontwikkeling en distributie van brandweer-sleutelkluizen en sleutelbuizen, alsmede sleutelbeheer voor een groot aantal veiligheidsregio’s. De brandweer heeft een universele sleutel die op elke sleutelbuis en sleutelkluis in een veiligheidsregio past. Hierdoor hoeft de brandweer na een brandmelding niet de toegangsdeur tot het beveiligde object te forceren.

Colt
Colt International is meer dan 85 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van systemen en technieken die bijdragen aan een comfortabele, gezonde, veilige en productieve werk- en leefomgeving. Colt ontwerpt, levert en monteert systemen op het gebied van klimaatbeheersing en brandveiligheid voor de industrie, utiliteit en infratechniek. Daarnaast verzorgt Colt service & onderhoud aan de installaties.

Gedeeld

Geef een antwoord