Louwman & Parqui stapt over op IDIS DirectIP-camerasysteem

De Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus, Louwman & Parqui, was op zoek naar een nieuw functioneel en faciliterend CCTV-systeem. Beveiligingspartner Ooperon adviseerde om de overstap naar IP te maken en te kiezen voor IDIS DirectIP.

Vorige maand ging IDIS in gesprek met Rochus Schoorl, manager Facility Management Louwman & Parqui BV (rechts op foto) én Ronald van Loon, algemeen directeur Ooperon (links op foto) om de ervaringen met het nieuwe, toekomstbestendige en betrouwbare IDIS DirectIP™ te bespreken.

Zeer tevreden
Als antwoord op de vraag hoe het inmiddels geïnstalleerde IDIS DirectIP™systeem wordt ervaren reageert Rochus Schoorl: “Wij zijn zeer tevreden over de IDIS totaaloplossing die Ooperon heeft aanbevolen. De integratie in de bestaande infrastructuur, de gebruiksvriendelijke interface, de praktische mobiele app, het eenvoudig terug kunnen kijken van de beelden, de interactieve elementen zoals kentekenplaatherkenning en de scherpe beeldkwaliteit, maken dat de door Ooperon geboden oplossing voldoet aan alle gestelde eisen. En zelfs meer!”

Gedeeld

Geef een reactie