MAATbeveiliging en SMG starten joint venture

Om in 2017 verder te groeien in objectbeveiliging en alarmopvolging kiezen Security Management Group (SMG) en MAATbeveiliging voor intensieve samenwerking in een joint venture.

Met deze samenwerking vullen de bedrijven hun huidige corebusiness aan en kunnen ze hun ambities op het vlak van verdere groei waarmaken.
SMG heeft haar oorsprong in de Rotterdamse Kuip. Het beveiligt onder meer alle wedstrijden van Feyenoord en is een van de grootste zelfstandige aanbieders in evenementenbeveiliging. MAATbeveiliging is specialist in retailbeveiliging en inmiddels naast Nederland tevens in België en Duitsland actief.

STiPT Beveiliging
Beide bedrijven staan bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties. Deze waarden vormen dan ook de basis van de gezamenlijke joint venture, die inmiddels is ingeschreven onder de naam STiPT Beveiliging.
Als vliegwiel voor de nieuwe onderneming zijn de lopende activiteiten en de medewerkers van Bijl Surveillance Company overgenomen. De optelsom van de bijdragen van SMG, MAATbeveiliging en Bijl zorgen voor extra elan en positieve inspiratie voor alle medewerkers. Maar bovenal zorgt het voor een verdere verbetering en nog completere dienstverlening aan huidige en nieuwe opdrachtgevers van STiPT Beveiliging.

Gedeeld

Geef een reactie