Martijn van de Beek Operationeel Directeur bij Hoffmann

Per april 2015 treedt Martijn van de Beek in dienst als Operationeel Directeur bij Hoffmann Bedrijfsrecherche B.V. te Almere.

In deze functie gaat Martijn van de Beek sturing geven aan de units Bedrijfsrecherche, ICT-Security en Consultancy & Opleidingen, waar vanuit hij de organisatie en activiteiten verder zal structureren en uitbreiden. Martijn van de Beek heeft gedurende 20 jaar lang in diverse leidinggevende functies bij de (Nationale) politie vervuld en is afgestudeerd aan de UvA als meester in de rechten.

Martijn van de Beek“De dynamiek en innovatiedrang bij Hoffmann spreken mij aan”, zegt Martijn van de Beek. “Ik zal mij inzetten om de markt, de interne bedrijfsvoering en het vakgebied optimaal op elkaar te laten aansluiten.” Door het aantrekken van Martijn van de Beek zal de heer Jos Meekel per 1 april a.s. in zijn nieuwe functie als Account Directeur zich volledig gaan richten op het relatiemanagement van de key-accounts van Hoffmann.

Directeur Richard Franken: “Met de indiensttreding van Martijn van de Beek halen wij 20 jaar aan ervaring en kennis van het recherchevak en van de digitale varianten binnen. Martijn is een aanwinst voor onze organisatie en wij verheugen ons op zijn komst.”

Gedeeld

Geef een reactie