Milestone Systems groeide het afgelopen jaar met dubbele cijfers

Tijdens het Year-End event in het PSV-stadion in Eindhoven keek Milestone Benelux met een aantal partners en leveranciers terug op een volgens het bedrijf prachtig en overtreffend 2019 met een doulbe digit YOY-groei. Natuurlijk kwamen ook de nieuwste ontwikkelingen aan bod en werden prijzen uitgereikt.

De dag werd geopend door Michaël Fontaine, regional manager voor Benelux en DACH, die daarna het woord gaf aan Jos Beernink, de nieuwe director channel sales EMEA. Deze lichte de ambitie en visie van Milestone voor 2020 toe. Hij haalde onder meer aan dat Milestone veel harder groeit (double digit) dan de globale VMS-markt die maar met 9 procent groeit. De groei wordt volgens Beernink mede mogelijk gemaakt door de trouwe partners en vier pijlers bij Milestone. Dat zijn de ‘People & Community First’-strategie, bestaande uit het verrijken van de community en partnerships en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, de ‘Accelerate Innovation’, waarbij de capaciteit van R&D wordt uitgebreid met 45 procent om voorsprong te houden op de markt verder te kijken dan alleen naar security, ‘Digitize Milestone’, bestaande uit de ‘Marketplace’ die nog verder wordt uitgebreid om het zakendoen met Milestone te vergemakkelijken en ‘Scale Business’, ofwel het verhogen van de omzet om de doelstelling van 15 procent CAGR veilig te stellen.

Technology Partner of the Year
Ook werd tijdens het evenement aandacht besteed aan Milestone’s Technology Partner of the Year. Dat was SAIMOS. Karim Elhanafi liet met een uitgebreide presentatie en demonstratie de integratie met Milestone zien. Als eenmaal bepaalde gebieden zijn aangegeven worden andere zaken automatisch in Milestone ingesteld en komen de events automatisch binnen in het systeem. SAIMOS heeft een keur aan video-analytische zaken in haar pakket (zie https://saimos.de/en/ voor meer details). Verder lichtte Elhanafi de sales promotie van tot wel 50 procent korting toe die ze nu hebben met Milestone. Na de pauze werd de privacyregelgeving uit de doeken gedaan door Roy Band, community manager Middle Europe. Hij liet ook zien hoe de met de software van Milestone een videosysteem is op te zetten dat geheel aan de eisen van de AVG tegemoet komt. Dit is door een onafhankelijk instituut bevestigd.
Na het officiële gedeelte kregen de deelnemers een rondleiding door het stadion van PSV, gevolgd door een gezellig diner en een prijsuitreiking van de loterij van het GOLDEN MIPS EMEA ticket. Volgend jaar vindt de MIPS EMEA, het grootste jaarlijkse symposium van Milestone voor haar Open Platform Community, plaats in Dubai in het Atlantis, The Palm hotel op 20-22 april. Informatie hierover is te vinden op deze website.

Gedeeld

Geef een reactie