Minerva en IMKO Vakopleidingen gaan verder als Capabel PRO

De bekende opleidingsinstellingen Studiecentrum MINERVA en IMKO Vakopleidingen gaan vanaf 1 maart verder onder de naam Capabel PRO. Deze in Utrecht gevestigde instelling staat onder leiding van Janine Freijser en is gespecialiseerd in afstandsonderwijs met begeleiding.

“Wat we meenemen in deze verandering is de inmiddels 70 jaar ervaring van Studiecentrum Minerva in de beveiligingsbranche”, belooft Janine Freijser. “Je krijgt de inhoudelijke lesstof, die gebaseerd is op de exameneisen en ondersteuning van ervaren docenten. Ook de flexibiliteit die je van Studiecentrum Minerva gewend bent blijft: de klassikale lessen, e-learning en flexibel instromen op het moment dat het jou uitkomt.”

Weinig veranderingen
Vanuit IMKO brengt Capabel PRO veel kennis mee over het aanbieden van interactief, digitaal lesmateriaal en proactieve, persoonlijke en digitale begeleiding tijdens de studie. Het gaat hier om afstandsonderwijs, maar wel met persoonlijke begeleiding, gericht om de kandidaat op de snelste manier naar zijn of haar diploma te begeleiden. Studenten bij Studiecentrum MINERVA ontvangen binnenkort een e-mail met alle informatie over wat er voor hen gaat veranderen. Aan het einddoel van de opleiding en de waarde van het diploma, verandert volgens Capabel PRO in elk geval niets. Ook gaan de kosten niet omhoog.

Gedeeld

Geef een reactie