Mirasys integreert met Honeywell Galaxy alarmcentrale

Mirasys, een toonaangevende leverancier van open platform video management en visuele intelligence oplossingen, heeft haar video management systeem geïntegreerd met de Honeywell Galaxy alarmcentrale.

De Honeywell Galaxy alarmcentrale stuurt alarmmeldingen die kunnen worden gebruikt om Mirasys Carbon Video Management System (VMS) alarm te triggeren. Het alarm zorgt er dan bijvoorbeeld voor dat camera’s in het pop-up venster beginnen met het opnemen van bewakingsbeelden of PTZ camera’s gedraaid worden.

ZMirasys Spotter Mobileoals elk Mirasys VMS alarm, zijn de door Galaxy geïnitieerde alarmen ook aangemeld bij de alarm database en kunnen worden doorgemeld via de Mirasys Reporting Tool. De tool geeft rapporten uit in verschillende formaten. Zo is het mogelijk activiteiten te vergelijken in tabellen en grafieken. Hierdoor wordt het mogelijk om beveiligingscamera’s voor diverse doeleinden naast beveiliging bijvoorbeeld in te zetten voor marketing. Dit kan met name interessant zijn voor bedrijven actief in de retail.

Gedeeld

Geef een reactie