MPL gaat gebouwen beheren met Advancis Winguard

MPL Alarm & Communicatie Centrale is de eerste officiële Advancis Certified Control Room Partner, die het WinGuard PSIM-platform gebruikt om duizenden zakelijke en particuliere abonnees te ondersteunen met toepassingen voor beveiliging op afstand en gebouwbeheer.

MPL biedt een managementoplossing die zowel flexibel als schaalbaar is. Bovendien heeft de abonnee de mogelijkheid om de systemen vanuit een eigen meldkamer of controlecentrum te beheren waarbij met één druk op de knop overgeschakeld kan worden naar MPL, waar men 24/7 beschikbaar is.

Acties
WinGuard werkt door het monitoren van statuswijzigingen in alle aangesloten apparaten. Dergelijke wijzigingen leiden direct tot een actie in het systeem. Dit gebeurt volgens procedures die dynamische WinGuard-workflows worden genoemd. Dat geldt voor alle beveiligingssystemen die in WinGuard zijn geïntegreerd, zoals cameratoezicht, intercoms, brandalarm en gebouwgerelateerde systemen, zoals voor parkeerbeheer en telefoondiensten, airconditioning, pompen, temperatuurregeling en CO2-bewaking. Dit leidt tot een verzameling van enorme hoeveelheden gegevens die worden gebruikt voor analyse, procesverbeteringen en real-time dashboards. Deze geëvalueerde gegevens bieden waardevol inzicht in de prestaties van alle systemen die zijn geïnstalleerd in de gebouwen van de abonnee, aldus MPL.

Certificaat
Tijdens hun bezoek aan het hoofdkantoor van Advancis in Langen, kregen de CEO’s van MPL, Marcel en Peter Lenters, het meldkamercertificaat van Jan Meiswinkel (CEO van Advancis), Michel Noort (managing director van Advancis Nederland) en Steven Patteeuw (international sales manager bij Advancis). Het certificaat getuigt dat MPL is opgeleid om het WinGuard command & control-systeem en gerelateerde professionele diensten te implementeren en ondersteunen. Advancis zegt zeer verheugd te zijn om samen te werken met een ervaren partner als MPL en zich te verheugen op de verdere zakelijke kansen in Nederland.

Gedeeld

Geef een reactie