MPL naar Londen met cloud en geïntegreerde meldkamer

Samen haar partners Advancis en Zenitel neemt de MPL Groep deel aan de beurs Smart IoT London. Deze grote internationale IoT beurs met uitsluitend wereldspelers vindt plaats op 11 en 12 maart aanstaande in Londen.

Op de beurs presenteren Advancis, MPL en Zenitel innovatieve beveiligingsoplossingen, zoals het open PSIM-platform WinGuard dat wordt gebruikt om vitale infrastructuur en hoogbeveiligde sites over de hele wereld te beschermen.
Het Smart IoT London-evenement richt zich op onder andere IT-directeuren, IT-managers, oplossingsarchitecten en beveiligingsprofessionals. Het gaat om hoe bedrijfswaarde kan worden ontleend aan het verbinden van mensen, processen, gegevens en systemen en hoe tot nu toe ongebruikte gegevens op de juiste manier kunnen worden gebruikt.
De Smart IoT-bezoekers kunnen een geïntegreerde beveiligingsmeldkamer ervaren met de nieuwste WinGuard X4-functies en live integratie van intelligente communicatiesystemen van Zenitel. Bovendien presenteert MPL zijn gehoste cloudoplossing voor externe beveiliging en gebouwbeheer met WinGuard.

Gedeeld

Geef een reactie