National Recruitment Services beste leerbedrijf Zuid-Holland

National Recruitment Services uit Alphen aan den Rijn is verkozen tot beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Zuid-Holland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid. Dit maakt Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Praktische en sociale vaardigheden
National Recruitment Services leidt sinds 2006 mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Het bedrijf zegt blij verrast te zijn met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk omdat zij door de diversiteit, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling zich zo ruim en zelfverzekerd mogelijk binnen de Beveiligingsbranche kunnen bewegen.”

Landelijke verkiezing
Uit ruim 1.600 voordrachten zijn per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. De winnaars van de landelijke verkiezing worden op 18 november bekend gemaakt en mogen zich een jaar lang het beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van Nederland noemen.
Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

Gedeeld

Geef een reactie