Nedap integreert SimonsVoss SmartIntego-oplossing in AEOS

Nedap en het Duitse SimonsVoss introduceren een geïntegreerde totaaloplossing voor toegangscontrole op basis van het AEOS-beveiligingsmanagementplatform van Nedap.

Met deze combinatie spelen beide bedrijven in op de groeiende behoefte van klanten naar een geïntegreerde oplossing voor toegangscontrole. Door de oplossing SmartIntego van SimonsVoss te integreren met AEOS – het op software gebaseerde beveiligingsplatform van Nedap – krijgt toegangscontrole extra toegevoegde waarde voor organisaties.

Nedap AEOS
Door deze krachtenbundeling met Nedap zijn onze klanten in staat om SimonsVoss-sloten in het AEOS-beveiligingsplatform op te nemen, zegt Oliver Quaisser, hoofd verkoop van de productlijn SmartIntego. Het volledige systeem kan nu vanuit een webgebaseerde interface beheerd worden. Hierdoor is het beheer veel minder complex. De gebruiker kan blijven werken binnen zijn vertrouwde gebruikersinterface en hoeft voor de koppeling geen extra software te installeren. Een ander voordeel is dat de SmartIntego-producten – de digitale sluitcilinders SI of SmartHandle SI – draadloos te installeren zijn.

Nedap is een internationaal bedrijf dat actief is in dezelfde afzetmarkten als SimonsVoss. Met het oog op de behoefte van onze klanten hebben we besloten SmartIntego in ons AEOS-systeem te integreren, licht Albert Dercksen, R&D-manager Nedap Security management, de samenwerking toe.

Gedeeld

Geef een reactie