Nedap introduceert business unit Mobility Solutions

Nedap Mobility Solutions is een nieuwe business unit binnen de divisie Nedap Identification Systems. Nedap Mobility Solutions helpt mensen en voertuigen in stedelijke omgevingen om snel en veilig hun bestemming te bereiken.

Het portfolio van Nedap Mobility Solutions bestaat uit draadloze voertuigdetectiesensoren die bestuurders helpen snel een beschikbare parkeerplaats te vinden en beheerders ondersteunen bij het optimaliseren van de parkeercapaciteit.

Nedap Mobility Solutions
Daarnaast zorgt stadsafsluiting ervoor dat voetgangers veilig kunnen winkelen, terwijl taxi’s, politie en ambulances hun werk kunnen blijven doen.

Er is een groeiende vraag naar systemen die de verkeersstroom optimaliseren. De portfolio van Nedap bestaat uit het systeem voor draadloze voertuig detectie (SENSIT) en het toegangscontrolesysteem voor steden, zegt Maarten Mijwaart, marktgroepleider van Nedap Identification Systems.

De huidige interesse in intelligente transport systemen (ITS) in combinatie met opkomende technologieën, zoals het Internet of Things, bieden talrijke kansen om de uitdagingen met betrekking tot mobiliteit in steden aan te pakken, zegt Edwin Siemerink, Propositie Manager van SENSIT.

De activiteiten gerelateerd aan langeafstand- en automatische identificatie van voertuigen en personen door middel van RFID en ANPR blijft onder de reikwijdte vallen van Nedap Identification Systems.

Gedeeld

Geef een reactie