Nederlandse hekwerkfabrikant wint Duitse innovatieaward

Het Nederlandse bedrijf Stackdoor Products heeft in Stuttgart de internationale R+T innovatieprijs 2018 gewonnen. Het Harderwijkse bedrijf, gespecialiseerd in beveiligingshekken voor gevels en entrees, won met hun zelf ontworpen en ontwikkelde Stackdoor® stapelhek in de categorie doors and gates.

De eigen ontworpen Stackdoor® is anders dan andere beveiligingshekken. In plaats van dat het hek wordt opgerold, stapelt het zich met behulp van een speciale techniek op. Hierdoor heeft het minimale inbouwruimte nodig, een hogere inbraakwerendheid en is het in iedere vorm toepasbaar. Tammo Schut, uitvinder van de Stackdoor®, noemt het winnen van de award de bekroning op een aantal succesvolle jaren. “Ik ben begonnen met het ontwikkelen van de Stackdoor® in mijn eigen garage. Beginnend als klein bedrijf zijn we in enkele jaren uitgegroeid tot een grote landelijke- maar inmiddels ook internationale speler met projecten tot in Koeweit en Suriname.”

Innovatie: R+T vakbeurs
De R+T award werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De R+T vakbeurs bestaat ruim 50 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende vakbeurzen voor rolluiken, poorten en zonweringen. In 2015 telde de beurs circa 900 exposanten en 59 000 bezoekers van over de hele wereld. De beurs is in de Messe in Stuttgart (Duitsland) en duurt nog tot 3 maart 2018.

Gedeeld

Geef een reactie