Nieuw gezicht onder Nederlandse beveiligers

De Nederlandse Veiligheidsgroep (NVG) is ontstaan uit ASI Security Nederland en is het nieuwe gezicht onder de Nederlandse beveiligers. Het landelijk dekkend netwerk van beveiligers en beveiligingstechnologie wordt aangestuurd vanuit de twee hoofdkantoren in Veldhoven en Purmerend.

Onlangs werd bekend dat ASI/NVG een zevende plaats heeft behaald in de categorie beveiliging, in het overzicht van beste beveiligers door Management Team (MT100 2016).
NVG staat voor Nederlandse Veiligheidgroep. Met een totaalconcept waarbij een mix van beveiliging en technologie de klant totaal ontzorgt, sluit NVG aan bij de toenemende vraag uit de markt om voor alle beveiligingsvraagstukken één aanspreekpunt te hebben.

Signaal
Directeur Hans Vermaas: “De stijging van de negende naar de zevende plaats in de MT100 is een duidelijk signaal dat de markt onze totaalaanpak niet alleen erkent, maar ook steeds meer omarmt. Wij noemen het ‘slimmer en efficiënter beveiligen tegen de laagst mogelijke kosten.”
Directeur Harry de Vries vult aan: “De zevende plek voelt voor ons als een bevestiging dat we de juiste richting hebben gekozen met NVG. De R(H)SO-methodiek, waarin we onze mensen intensief opleiden, maakt dat we duidelijk betere mensen afleveren. Nu we dat combineren met een totaaloplossing, zodat we onze klanten security breed kunnen ontzorgen, zien we echt een stijgende lijn ontstaan.”

Gedeeld

Geef een reactie