Nieuw hoofdkantoor Boon Edam

De bekende fabrikant van toegangsoplossingen Boon Edam heeft vandaag een nieuwe Nederlandse hoofdvestiging betrokken aan de Nijverheidstraat 8 in Edam. Het interieur is in de fraaie huisstijl uitgevoerd en biedt maximale transparantie.

In het gebouw zat voorheen luidsprekerfabrikant Bose. Boon Edam heeft het echter volledig laten strippen en opnieuw laten aankleden, waardoor het er nu gloednieuw uitziet. Richting de belangrijke doelgroep van architecten vormt het een fraai en strak visitekaartje, maar ook voor de medewerkers betekent de verhuizing een belangrijke verbetering. De inrichting is modern en transparant en sluit perfect aan op de huidige werkprocessen in het bedrijf, dat wereldwijd een leidende positie heeft in ontwerp, levering, plaatsing en onderhoud van toegangssystemen.
Naast kantoortuinen beschikt de nieuwe hoofdvestiging over diverse conferentieruimtes, ruimtes voor werkzaamheden die een hoge concentratie vereisen, een loungehoek, magazijn, trainingsruimten en zelfs een theaterzaal. Vanzelfsprekend is de entree van eigen fabrikaat.

Gedeeld

Geef een reactie