Nieuw kantoor SmartSD in Breda

De Nederlandse vestiging van SmartSD gaat verhuizen van Gilze naar Breda. Op onze huidige locatie in Gilze zijn we nu ruim 4 jaar gevestigd. Door de voortdurende groei die wij als bedrijf doormaken is dit kantoor voor ons te klein geworden.

Het nieuwe pand in Breda is een behoorlijk stuk groter en naast meer kantoorruimte is de nieuwe locatie voorzien van een modern trainingslokaal en grotere en betere testruimtes voor de technici.

Op de nieuwe locatie wordt ook de Security Gallery ontwikkeld. In deze ruim opgezette en modern ingerichte ruimte kan SmartSD de nieuwste beveiligingsproducten en technieken demonstreren aan  klanten.

Grondige verbouwing
De nieuwe locatie is middels een uitgebreide en zeer grondige verbouwing in de afgelopen maanden volledig aangepast aan de wensen en eisen van de distributeur. Maandag 18 december wordt de nieuwe locatie in Breda betrokken. Daar kan het bedrijf ook in de toekomst dezelfde technische, commerciële en logistieke service blijven bieden.

Met ingang van 18 December zijn dit de nieuwe adresgegevens in Nederland: SmartSD BV, Minervum 7118, 4817ZN Breda, Tel.: +31 (0)76 579 25 77.

Gedeeld

Geef een antwoord